Volg mij op twitter
language dutch english
 
@PersfotoZwolle Veel sterkte!!
 
home nieuws agenda biografie media links contact
Biografie
De liefde voor het dansvak is er letterlijk met de paplepel in gegoten, als je ouders een dans en balletschool hebben, kun je eerder huppelen dan lopen. De eerste pirouettes werden dan ook gedraaid bij Dans en Balletschool Ria van Diffelen, tegenwoordig DIFF Dancemasters. Na haar kinderjaren bij haar moeder te hebben gedanst, volgde zij een vooropleiding bij de dansacademie van Lucia Marthas. Tijdens de Havo bracht Claudia haar weekenden door op Fontys dansacademie in Tilburg, waar zij ook haar HBO Theaterdans Jazz in 2005 succesvol afrondde. De volgende leerschool was het Holland Show Ballet, Wentink Events te Hilversum! Na drie jaar avond aan avond op de planken te hebben gestaan met diverse dinnershows en evenementen, ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging!
Met een knallend eindexamen tijdens haar AALO Master opleidingen, wist zij de presenterprijs te winnen, en zo vond Claudia ook op dit podium een nieuwe passie. In 2006 werd ze de winnares van Stepworld 2006, in 2007 de nieuwe Rookie van Nederland om vervolgens in Kopenhagen als 5e te eindigen bij the Rookie of Europe. Sindsdien is het snel gegaan. Inmiddels geeft Claudia diverse freestyle lessen op internationale en nationale conventies.

Sinds begin 2008 is Claudia AALO Master trainer voor de step en aerobic module. Sinds september 2012 is dit aangevuld met de AALO Vbarre opleiding. Neem eens een kijkje op www.claudia.aalo.nl
Ook is Claudia choreograaf en performer voor de twee ClubJoy dansprogramma's Dance en Fiesta, dit doet zij samen met haar twee collega's Laurie Meuendijks en Nanda Groen. Meer info: www.clubjoy.nl


Claudia is dageljks werkzaam in het dance center dat zij samen met haar ouders en partner (Michel Looye) runt. (www.diffdancemasters.nl) Naast de dagelijkse leiding van de school, verzorgd zij daar diverse lessen, o.a. jazz dance, musical dance, cardio trainingen.
DIFF heeft ook een evenementen tak genaamd DIFF Events (www.diffevents.nl). DIFF Events is perfect voor bedrijfs- en personeelsfeesten, congressen, vergaderingen, jubilea, trainingen, etc. Maar ook organiseren zij sportconventies en dance workshops.

Nieuwsgierig naar Claudia's lessen of events van DIFF? Houdt haar agenda via deze site in de gaten.

Wil jij ook dat Claudia een dans workshop komt geven op jullie dansschool of event?

Klik hier voor boekingen